Zone de montare echipa-mente/suprastructuri
Suport dispozitive Unimog

Zone de montare echipa-mente/suprastructuri

Transportorul de echipamente Unimog se caracterizează printr-o versatilitate mare.

De generații întregi niciun alt vehicul nu l-a întrecut, în ceea ce privește versatilitatea în utilizarea pe tot parcursul anului. Motivul acestui lucru: Transportorul de echipamente este un concept de autovehicul unic, care a fost dezvoltat special pentru operațiuni cu echipamente. În colaborare cu mulți parteneri calificați producători de echipamente, sunt elaborate soluții individuale de sistem care măresc productivitatea și gradul de utilizare al unei flote de autovehicule. Transportorul de echipamente reprezintă performanță de top și în materie de acționare și comandă a echipamentelor. Iar maneta de comandă multifuncțională detașabilă face operarea mai simplă și astfel mai sigură.

Content attachment and mounting area 02

Datorită interfețelor standardizate, pot fi combinate diferite echipamente și se pot realiza numeroase aplicații. Acestea includ placa de atașare frontală standardizată, puncte de prindere de pe șasiu, suporturi de montare echipamente pe părțile laterale și în spate, precum și punctele sferice la șasiul intermediar al platformei. Astfel rezultă în total trei zone de montare pentru echipamente, în față, între punți și în spate. Acestea pot fi utilizate simultan și permit o muncă extrem de eficientă.

Zona de montare suprastructură se află pe platformă. Suprastructurile pot fi fixate direct pe șasiul tip scară sau pe punctele sferice ale șasiului platformei. În cazul lipsei platformei rezultă o capacitate de sarcină utilă importantă. Suporturile de montare echipamente din spate suportă sarcini de până la 2,5 t.

Content attachment and mounting areas 01
În sus