Modelul Arocs.
Autocamioanele noastre

Modelul Arocs.

Transport pentru construcții. 18 - 41 t.

Indiferent că este vorba despre un vehicul cu semiremorcă, un autovehicul cu platformă, o betonieră sau o basculantă grea: Variantele pentru șosea și cele cu tracțiune integrală ale modelului Arocs oferă un camion deosebit de robust și rezistent pentru practic orice provocare. Un punct de atracție deosebit sunt farurile LED inovatoare, disponibile opțional. În combinație cu cea mai nouă versiune a motorului OM 471, modelul Arocs este optim echipat pentru orice activitate din traficul de șantier. 

Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image

Frână electronică de parcare cu funcție HOLD.

Frâna electronică de parcare cu funcție HOLD combină manevrarea mai simplă, confortul și siguranța sporite.

Detail Zoom image

Multimedia Cockpit.

Două conexiuni clasice USB-C permit conectarea unor dispozitive de stocare, încărcarea cu până la 5 V / 3 A, ca și conectarea a două terminale mobile pentru dispozitiv hands-free prin intermediul Dual-Bluetooth. Sunt compatibile și sistemele de integrare smartphone Apple CarPlay și Android Auto.

Detail Zoom image

Asistent pentru semne de circulație.

Noul sistem de asistență sprijină șoferul la recunoașterea anumitor semne de circulație în timp real, îi afișează maxim două pe panoul de bord și sporește siguranța și confortul la drum. În plus, șoferul este avertizat optic și acustic – de exemplu în cazul depășirii vitezei legale.

Detail Zoom image

Predictive Powertrain Control.

Sistemul disponibil acum ca echipare standard integrează un stil de conducere adaptat la topografie în transmisia automată și permite economii de combustibil de până la 5% în combinație cu strategia de schimbare a treptelor de viteză, adaptată cu precizie.

Detail Zoom image

Mirror Cam (cameră video oglindă retrovizoare).

Ca și la oglinzile retrovizoare, zona de vizibilitate poate fi reglată individual din unitatea de comandă de pe ușă. Prin intermediul conversiei automate a luminozității ecranului la crepuscul/întuneric, luminozitatea ecranului poate fi adaptată și manual pentru o evaluare optimă a situațiilor din trafic.

Detail Zoom image

Asistent la virare.

Sistemul disponibil opțional poate asista șoferul la viraje sau în momentul schimbării benzii de rulare, deoarece recunoaște în anumite situații obiectele mobile și staționare din zona de pericol de pe partea dreaptă sau în curbele recunoscute201, 211 și avertizează șoferul prin semnale vizuale și acustice în caz de pericol.

Detail Zoom image

Mercedes-Benz Uptime226, 241.

Cu Mercedes-Benz Uptime urmărim un țel clar: să minimizăm defecțiunile neplanificate ale autovehiculului și să facem reparațiile să devină planificabile – și astfel să creștem pentru dumneavoastră disponibilitatea autovehiculului.

Detail Zoom image

Asistentul activ la frânare Active Brake Assist 5.

Cea de-a cincea generație a sistemului sprijină șoferul prin inițierea, în condiții ideale în cadrul limitelor sistemului, unei frânări complete în cazul obiectelor staționare și mobile, ca și a unei frânări parțiale sau totale în cazul pietonilor care se deplasează, reducând astfel sau evitând în totalitate accidentele.

Perfect construit pentru construcții.

Perfect construit pentru construcții.

Dinamic, robust, eficient: cu a 3-a generație a motorului OM 471, dvs. și camionul dvs. sunteți pregătiți pentru șantier.

Mai multe despre OM 471
Robustețe

Robustețe

Robustețea și capacitatea de încărcare ale modelului Arocs se reflectă deja în cabinele orientate către domeniul de utilizare. În scheletul durabil, extrem de rezistent al cabinei șoferului, precum și în designul robust și impunător.

Eficiență

Eficiență

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul ridicat de siguranță și nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

OM 471

OM 471

Consum cu până la patru procente mai mic - a treia generație a motorului OM 471 oferă un potențial de economisire considerabil. Și un confort la rulare semnificativ sporit.

Fiabilitate

Fiabilitate

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Date tehnice

Date tehnice

Cu ajutorul motoarelor Euro VI fiabile și rentabile, ca și a celor 9 variante de cabină a șoferului, modelul Arocs oferă o soluție practic pentru orice pretenție.

Elemente semnificative și alte date

Elemente semnificative și alte date

Cu accesoriile de origine Mercedes-Benz și conceptele de autovehicule specifice branșei, modelul Arocs oferă o multitudine de posibilități de configurare individualizată și o sarcină utilă deosebit de ridicată și pentru sarcini extreme.

În sus