Mercedes-Benz TruckTraining
Servicii pentru autocamionul dvs

Mercedes-Benz TruckTraining

Cursuri profesionale pentru șoferi

Cine dorește să aibă succes în afacerile de transport, are nevoie de multe competențe. Și de cunoștințe specifice. În calitate de lider în domeniul producerii de autocamioane și de furnizor de cursuri pentru șoferi, Mercedes-Benz le oferă pe ambele de peste 45 de ani.

De la profesioniști pentru profesioniști.

În calitate de partener de servicii integrate, ne asigurăm că șoferii dvs. devin economici și conduc mai în siguranță cu ajutorul cursurilor Mercedes-Benz TruckTraining. Instruirea pentru șoferii profesioniști își propune să reducă, în mod semnificativ costurile de operare, prin scăderea consumului de combustibil.

Mercedes-Benz TRUCKTraining este un element-cheie al conceptului Road Efficiency - costuri totale de operare reduse, nivel ridicat de siguranță și grad ridicat de utilizare a vehiculelor.

Road Efficiency reprezintă suma multor detalii care fac diferența în flotele clienților noștri. Este vorba despre optimizarea costului total, sporirea siguranței și, de asemenea, despre o disponibilitate îmbunătățită pentru a crește eficiența transportului.

Pentru întrebări și înscrieri, contactați reprezentanții TruckTraining în România: 

mbtrucktraining-ro@daimler.com

În sus